2023 Uluslararası Mavi Portakal Ödül Töreni’nde Sadık Türk’e Üç Ödül Birden

Uluslararası Üniversiteler Birliğin’in düzenlediği 2023 Uluslararası Mavi Portakal Ödül Töreni, eğitim ve online alandaki başarıları ile dikkat çeken Sadık Türk’ü üç prestijli ödülle onurlandırdı. Bu büyüleyici gece, eğitim dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi ve Sadık Türk’ün yaptığı çığır açan çalışmaları tanıdı.

En İyi Çevrimiçi Üniversite Ödülü
Sadık Türk, online eğitimdeki mükemmeliyeti ve eğitim kalitesini yükseltme konusundaki çabaları nedeniyle “En İyi Çevrimiçi Üniversite” kategorisinde ödüllendirildi. Rodos Üniversitesi, çevrimiçi eğitimdeki liderliği ve öğrencilerine sunduğu üstün deneyimi ile bu ödülü hak etti.

Global Yatırımlar Kategorisi
Rodos Eğitim Yatırımları Holding’in Başkanı olan Sadık Türk, “Global Yatırımlar” kategorisinde ödüllendirildi. Küresel düzeyde eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlar ve eğitim sektöründeki vizyonu, bu ödülün kazanılmasına katkı sağladı.

Eğitim Alanında Parlayan Yıldız
Sadık Türk, eğitim alanında yaptığı yenilikçi çalışmaları ve öğrencilerin başarılarını teşvik eden projeleriyle “Eğitim Alanında Parlayan Yıldız” olarak ödüllendirildi. Eğitim dünyasına getirdiği yenilikler ve vizyoner yaklaşımı, bu prestijli ödülün kazanılmasına yol açtı.

Sadık Türk, 2023 Uluslararası Mavi Portakal Ödül Töreni’nde aldığı bu üç ödülle eğitim alanındaki liderliğini ve öncü rolünü bir kez daha kanıtladı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının eğitim dünyasına ilham kaynağı olmasını diliyoruz.

Yazar - Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu -----Davut Güleç Kimdir ? -----

İlginizi Çekebilir

CHP’li Aşkın Genç, BİK’in Kayseri şubesini kapatmasını ve TMO’nun yulaf ve çavdar fiyatlarını açıklamamasını Meclis gündemine taşıdı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, BİK’in Kayseri dahil 13 ilde şube kapatmasını ve TMO’nun çiftçinin …


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/swtdavut/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427