Politika

Kayseri’de, YRP’li 4 Belediye meclis üyesi AK Partiye geçti

Yeniden Refah Partisi’nden AK Parti’ye Katılan Yeni Üyelere Rozet Takıldı.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda, Yeniden Refah Partisi’nden AK Parti’ye katılan yeni üyelere rozetleri takdim edildi.
Gerçekleştirilen programa AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile teşkilat mensupları katılırken, partiye katılan yeni üyelerle bir araya gelinerek birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Program kapsamında AK Parti’ye katılan Mehmet Kuşçu, Seyit Ali Bulut, Mehmet Yıldırım ve Yusuf Yavrum’a rozetleri takılırken, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda güçlü teşkilat yapısının önemine vurgu yapıldı.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, programa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Yeniden Refah Partisi’nden partimize katılan yeni dava arkadaşlarımıza İl Başkanlığımızda rozetlerini takdim ettik.
AK davamıza gönül vererek aramıza katılan kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.
Partimize katılan Meclis Üyelerimiz Mehmet Kuşçu, Seyit Ali Bulut, Mehmet Yıldırım ve Yusuf Yavrum başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, bu anlamlı katılımların hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, Yeniden Refah Partisi’nde görev yapan meclis üyelerinden Mehmet Kuşçu, Seyit Ali Bulut, Mehmet Yıldırım ve Yusuf Yavrum’un partilerine katıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı.

Bugün burada yalnızca siyasi bir katılımı değil; aynı ideale inanmış, aynı dava şuurunu taşıyan insanların gönül birlikteliğini ilan ediyoruz.

Yeniden Refah Partisi’nde görev yapan kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımız Mehmet Kuşçu, Seyit Ali Bulut, Mehmet Yıldırım ve Yusuf Yavrum’un, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüyen büyük Türkiye davasında AK Parti çatısı altında yer alma kararı bizleri son derece memnun etmiştir.

Kendileri milletin sesine kulak veren, memleket sevdasını her şeyin üzerinde tutan, samimiyetine ve dava hassasiyetine inandığımız değerli isimlerdir. Bugün ortaya koydukları irade; herhangi bir siyasi hesap değil, millete hizmet etme aşkının ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine omuz verme kararlılığının açık bir göstergesidir.

AK Parti sıradan bir siyasi hareket değildir. AK Parti; millet iradesine sahip çıkanların, vesayet odaklarına karşı dimdik duranların, mazlumun yanında yer alanların ve büyük Türkiye hayaline inananların kutlu yürüyüşüdür. Bu dava; liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletimizle birlikte yazılmış büyük bir hizmet ve mücadele hikâyesidir.

Bugün aramıza katılan kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımızın da bu kutlu yürüyüşe güç katacağına yürekten inanıyorum. Kocasinan’ımıza hizmet noktasında ortaya koyacakları gayretin ilçemize ve hemşehrilerimize önemli katkılar sunacağına inanıyoruz.

Bizler ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan bir anlayışın temsilcileriyiz. Çünkü bizim siyasetimizin merkezinde millet vardır, kardeşlik vardır, hizmet vardır.

Bu vesileyle AK Parti ailemize katılan kıymetli meclis üyesi arkadaşlarımız Mehmet Kuşçu, Seyit Ali Bulut, Mehmet Yıldırım ve Yusuf Yavrum’a bir kez daha “hoş geldiniz” diyor; bu birlikteliğin Kocasinan’ımıza, Kayseri’mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve davamızı daim eylesin.

 

📢 Haberle İlgili Bildirim

Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Haberler

PWA Kurulum Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Uygulamayı ana ekranınıza ekleyin, internet bağlantısı olmadan da haberlere ulaşın!

iPhone / iPad için:
1. Alttaki Paylaş butonuna ( ⬆️ ) dokunun
2. "Ana Ekrana Ekle" seçeneğini seçin
3. Sağ üstten "Ekle" butonuna basın
Modern GDPR Çerez Popup
Davut Güleç