Politika

Daha güçlü Türkiye için hal esnafına ziyaret

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda ‘Evet’ kampanyası için gece-gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda her gün, ev ev, cadde cadde, mahalle mahalle gezerek yoğun bir çalışma temposu sergileyen AK Parti Heyetinin bu sefer ki adresi ise Sebze ve Meyve Hal Kompleksi oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Sebze ve Meyve Hal Kompleksi esnafını ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum seçiminde  ‘Evet’ sözü aldı. Hal esnafını dükkan dükkan dolaşarak hatır sorup sohbet eden AK Parti’li Heyet, esnafın ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, burada esnafa yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yasama ve yürütmenin birbirinden güçlü bir şekilde ayrılmasını sağlayarak daha güçlü bir yönetim sunuyor. Milletin seçtiği vekiller yasama görevini yerine getirirken, yine milletin seçtiği Cumhurbaşkanı da yürütme görevini icra edecek. Yasama, yürütmeyi birbiri içinde kontrol edecek. Böylelikle daha güçlü yönetim ve daha güçlü hükumetle Türkiye’nin önü açılacak.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise “Devletimizin ve milletimizin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için milli bir proje ve milli bir süreç için kısaca Türkiye’nin geleceği için 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu çok önemlidir. 15 Temmuz da olduğu gibi parti ayrımı gözetmeksizin Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet için 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu kullanmalıyız.” diye konuştu.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da “Milletimizin güçlü bir şekilde ‘Evet’ kararı vermesiyle ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır. Türkiye daha hızlı ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecektir.” dedi.

AK Parti’li heyet, ‘Evet’ sözü aldığı esnafla hasbihal ettikten sonra hal kompleksinden ayrıldı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü