
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ziyaret ve sözünde durma ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı, TBMM’deki makamında ziyaret ettik.
Sayın Bakanımızla kadim şehrimiz Kayseri’mize ilişkin devam eden ve planlanan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk, şehrimizin talep ve beklentilerini değerlendirdik. Nazik misafirperverlikleri ve Kayseri’mize gösterdikleri yakın ilgi için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, ülkemizin enerji hedefleri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarında başarılar diliyorum. Kayseri’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.
23 Şubat’ta gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Emine kardeşimize verdiğimiz Umre sözünü bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Emine kardeşimizin ve ailesinin bu güzel yolculuğa çıkmasına vesile olan Develi Belediye Başkanımız Adem Şengül’e, İl Başkan Yardımcımız Ömür Turgut’a ve Postallı Turizm sahibi Yusuf Postallı kardeşime gönülden teşekkür ediyorum.Emine kardeşimize, annesi Zeliha ablamıza, babası Yusuf abimize ve mübarek topraklara doğru yola çıkan tüm umrecilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Rabbim sağlıkla gidip sağlıkla dönmelerini nasip etsin; yapacakları ibadetleri kabul, Umrelerini mebrur eylesin.Güle güle gitsinler, güzelliklerle dönsünler
Bugün Talas ilçemizde Endürlük, Koçcağız, Kamber, Kuruköprü ve Çatakdere mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik.Vatandaşlarımızla hasbihal ettik, taleplerini ve beklentilerini dinleyerek çözüm önerilerini birlikte istişare ettik.Hemşehrilerimizin her talebi bizler için kıymetlidir. Ziyaretlerimize hız kesmeden, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü aşkla devam edeceğiz.”
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.






