DünyaHaberler

Okumak için bakireliğini satışa çıkardı

Tıp okumak için yurt dışına gitmek isteyen ancak yeterli parayı bir türlü biriktiremeyen 20 yaşındaki Rus genç kız, çareyi bekaretini açık arttırmaya çıkarmakta buldu.

Bir eskort sitesine kayıt yaptıran Ariana adlı genç kız, bekaretini 170 bin dolardan açık arttırmaya çıkardı. Üniversite eğitimini Rusya’da almak yerine ABD veya Avrupa ülkelerinde okumak istediğini belirten Ariana, en kolay ve en ucuz yoldan para kazanması gerektiğini söyledi.Ailesinin kendisini anlayışla karşılayacağının da altına çizen Rus genç kız, “Varlıklı bir aile değiliz. Bu durum onlara rahatlıkla açıklayabilirim” diye konuştu.
Hatırlanacağı üzere geçen yıl da Brezilyalı öğrenci Catarina Migliorini, evsiz insanlara yardım etmek istediğini belirterek bekaretini satışa çıkarmıştı. Bir Japon, 2 ABD’li ve 1 Hintli 20 yaşındaki kızın bekareti için yarışmıştı. Sonuçta en yüksek teklif 780 bin dolar (1 milyon 377 bin lira) olmuştu.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü