Spor

Kayserispor, spor yasası sonrası A.Ş. oldu

Yeni spor yasasından sonra  toplanan Kayserispor yönetimi, kulübün Anonim şirket  olmasını kararlaştırdı. Kulüp başkanı Berna Gözbaşı, 1 Haziran’dan itibaren  kulübün şirketmeşmesinin tamamlandığını belirterek, dernek statüsündeki kulübün bu karar ile  Kayseri Futbol Anonim Şirketine devredildiğini açıkladı. Şirketleşen kulüp ticari faaliyettede bulunacak, kaynaklarını artırmak için görüşmeler yapacak.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.