Eğitim

Gesi’ye 24 derslikli ilkokul

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Melikgazi ilçesi Gesi Fatih Mahallesi’nde 24 derslikli bir ilkokulun inşaatının tamamlandığını ve geçici kabulünün yapıldığını açıkladı.
Vali Düzgün, yaptığı açıklamada, çocuklarımızın daha iyi mekanlarda, nitelikli eğitim görebilmeleri amacıyla il genelinde yapılan çalışmalar sonucu Gesi bölgesinde ilkokula ihtiyaç duyulduğunun belirlendiğini belirterek bu doğrultuda Gesi’de yapımına başlanan 480 öğrenci kapasiteli ilkokulun tamamlandığını söyledi.
Eğitimin, kalkınmanın en etkili ve temel araçlarından biri olarak kabul edildiğini ifade eden Vali Düzgün, her yıl onbinlerce kişinin eğitim ordusuna katıldığını ve eğitimin daha kaliteli hale getirilmesine yönelik imkan ve kaynakların devreye sokulduğunu ifade etti.
En büyük yatırım insana yapılan yatırım olduğunu ifade eden Vali Düzgün, geçici kabulü yapılan Gesi Fatih Mahallesi’nde ki ilkokulun 3 milyon 118 bin TL’ye mal olduğunu ifade ederek, Gesi bölgesinde oturan vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası