DünyaSanayi-Teknoloji

Samsung, Hologram Görüntüsü Gösteren Yeni Bir Akıllı Telefonun Patentini Aldı!

Akıllı telefonlarla birlikte, daha önce sadece fantastik ve bilim kurgu filmlerinde görebildiğimiz bir çok şey, artık erişilebilir ve günlük olarak kullandığımız bir araç haline geldi.

Bu hızlı ilerleyiş, beraberinde kullanıcıların beklenti ve taleplerini de arttırırken, diğer taraftan geleceği de değiştirmeye devam ediyor. GPS’ten sanal asistanlara, kalp ritmi ölçmeden yüz taramaya kadar bir çok teknoloji artık cebimizde.

Teknoloji devi ve akıllı telefon pazarının liderlerinden Samsung, şimdi Hologram görüntüsünü yansıtarak gösterebilen yeni bir akıllı telefon patentini aldı.

samsung-hologram-patent

Patente göre telefonda yer alan yansıtıcı bir ekran sayesinde objelerin hologram görüntüsü oluşturuluyor.

Geleceğe yönelik oldukça heyecan verici olan bu teknolojiyle, ileride görüntülü görüşme esnasında telefondan aradığınız kişinin yüzü yükseleceğini bilmek ve bu teknolojiyle yapılabilecekleri düşünmek bile heyecan verici oluyor.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü