Gündem

Muhtarlar günü, mesajlar, etkinlikler

Haberi Dinleyin Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haberi Dinleyin Dinle Duraklat Devam Et Dinlemek için oynat tuşuna basın Haber seslendiriliyor Okuma duraklatıldı Kalan dk sn Varsayılan Ses Okuma tamamlandı Bu dil icin ses bulunamadi. Tarayiciniz veya cihaziniz bu dili desteklemiyor olabilir. Dinle Duraklat Durdur Hızı sağdaki menüden ayarlayın (0.75x - 2x) Tarayıcınız destekliyorsa Ses menüsünden farklı bir ses seçebilirsiniz, tercihiniz hatırlanır Okuma başladıktan sonra boşluk tuşu ile oynat/duraklat Sayfadan çıksanız da Durdur a basmadığınız sürece kaldığınız yerden devam eder 5 sn geri 5 sn ileri İlerleme çubuğuna tıklayarak veya sürükleyerek istediğiniz yere atlayın; ⏪ / ⏩ ya da ← / → tuşlarıyla 5 sn geri/ileri sarın Sayfa çevrildiğinde yeni dil otomatik algılanır ve okuma yeniden başlar
Haberi Dinleyin
🎧 Haberi Dinleyin
Haberi Dinleyin

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in “19 Ekim Muhtarlar Günü” Mesajı

Demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesi, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında güçlü bir bağ kurulmasını sağlayan, yerel yönetim anlayışının temel yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız; görev yaptıkları mahallelerde ve köylerde devletimizi temsil ederek kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir.

Vatandaşlarımızın talep, beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip eden muhtarlarımız, halkımız ile kamu kurumlarımız arasında adeta bir köprü görevi görmektedir. Gelişen ve değişen kamu yönetimi anlayışına uyum sağlayarak kendini sürekli yenileyen muhtarlık teşkilatımız, en uzak yerleşim yerlerimizde dahi kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sunmakta, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemli bir temsilcisi olmaktadır.

Mahalle ve köy sakinlerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek ilgili kurum ve makamlara aktaran, çözüm süreçlerini yakından takip eden muhtarlarımız, yerel ihtiyaçların karşılanmasında ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşan eli, halkımızın sesini yetkili mercilere taşıyan temsilcileri olan muhtarlarımız, demokrasimizin yereldeki en güçlü temsilcilerindendir.

Muhtarlık kurumunun önemini daha da pekiştirmek, muhtarlarımızın karşılaştıkları sorunları gündeme taşımak, ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek ve köklü bir geçmişe sahip olan bu müessesenin geleceğe yönelik hedeflerini belirlemek amacıyla son yıllarda önemli çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmaların bir sonucu olarak 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiş ve muhtarlarımızın üstlendikleri önemli görevin anlam ve değeri bir kez daha vurgulanmıştır.

Bu vesileyle, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında güçlü bir iletişim ve dayanışma sağlayarak büyük bir özveriyle görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve vatandaşlara hizmetlerin ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlara teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan mahalle muhtarlarının gününü kutladı.

Başkan Büyükkılıç, mesajında muhtarların vatandaş ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin gören gözü, duyan kulağı, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini bizlere ulaştıran en önemli yol arkadaşlarımızdır. Hemşehrilerimize hizmet götürürken muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iletişim ve istişare kültürünü çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlarımızla El Ele, Gönül Gönüle Çalışıyoruz”

Kayseri’nin merkezinden kırsal mahallelerine kadar her noktaya hizmet ulaştırma gayretinde olduklarını vurgulayan Büyükkılıç, muhtarların mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olarak hizmetlerin şekillenmesine önemli katkı sunduklarını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, “Bizler, Kayseri’mizin her bir mahallesine hizmet götürürken muhtarlarımızı daima yanımızda görüyor, onların görüş ve önerilerinden istifade ediyoruz. Muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle, ortak akıl ve istişare anlayışı içerisinde şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımızda Kayseri’mize daha güzel hizmetler kazandırabiliriz” dedi.

“Muhtarlık Müessesesine Verilen Önemi Önemsiyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlık müessesesine verdiği öneme de dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolünün güçlendirilmesine yönelik atılan adımların, muhtarların kamu hizmetlerindeki konumunu daha da güçlendirdiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza ve muhtarlık müessesesine verdiği önem, yerel demokrasimizin güçlenmesi ve vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine daha etkin şekilde ulaşması açısından büyük anlam taşıyor. 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesi de muhtarlarımıza verilen değerin güzel bir göstergesidir. Bizler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bu anlayış doğrultusunda muhtarlarımızla yakın istişare içerisinde çalışıyor, onların talep ve önerilerini şehrimizin hizmet yolculuğunda önemli bir rehber olarak görüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Kayseri’mizin 16 ilçesinde, merkezden kırsala kadar görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Mahallelerimizin huzuru, refahı ve gelişmesi için fedakârca görev yapan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk temenni ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Nice 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne sağlıkla, huzurla erişmeyi diliyorum.”

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kayseri’de geniş katılımlı bir organizasyona imza attı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında muhtarlar aileleriyle birlikte ağırlandı. Yoğun katılımın yaşandığı buluşmada, Kayseri’nin sorunları ve mahallelerin talepleri masaya yatırıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kayseri’de dikkat çeken bir organizasyon gerçekleştirdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un katılımıyla, Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programı, şehrin dört bir yanından muhtarları ve ailelerini aynı sofrada buluşturdu.

KAYSERİ’DE MUHTARLARDAN MHP’YE YOĞUN İLGİ

Kapsamı ve katılımıyla dikkat çeken organizasyon, Kayseri’de muhtarlar için gerçekleştirilen önemli buluşmalardan biri oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda muhtarlar, aileleriyle birlikte ağırlandı.

MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşma, yalnızca bir kutlama programı olmanın ötesine geçerek yerel yönetimlerin en önemli temsilcileri olan muhtarların sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiği önemli bir istişare toplantısına dönüştü.

BAKİ ERSOY MUHTARLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Programa katılan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, muhtarlarla yakından ilgilenerek her biriyle ayrı ayrı sohbet etti. Mahallelerin ihtiyaçlarını, vatandaşların taleplerini ve şehrin çözüm bekleyen sorunlarını dinleyen Ersoy, muhtarların yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğine dikkat çekti.

Muhtarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersoy, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği bulunan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

BEHSAT ÖNDER’İN ORGANİZASYONU TAKDİR TOPLADI

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder’in öncülüğünde gerçekleştirilen program, güçlü organizasyonu ve yoğun katılımıyla muhtarlardan tam not aldı.

Muhtarları aileleriyle birlikte ağırlayan Kocasinan İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program boyunca muhtarlarla yakından ilgilenen teşkilat mensupları, mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Organizasyonun hazırlanmasında ve muhtarların koordinasyonunda önemli görev üstlenen MHP Kocasinan İlçe Başkan Yardımcısı ve Ahi Evran Mahalle Muhtarı Nejla Göğçam da çalışmalarıyla takdir topladı.

MUHTARLARDAN ORGANİZASYONA TAM NOT

Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karakaya’nın da katıldığı programda, muhtarlar kendilerini aileleriyle birlikte buluşturan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un kendileriyle birebir ilgilenmesi ve sorunlarını dinlemesi, muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

MHP’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programda, milletin huzuru ve mutluluğu için ortak akıl ve dayanışma içerisinde hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Muhtarlarla iletişim ve iş birliğinin artarak devam edeceği belirtilirken, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında istişare kültürünün sürdürüleceği ifade edildi.

Kayseri’de geniş katılımıyla dikkat çeken buluşma, MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı ile muhtarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirirken, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla birlik ve beraberliğin anlamlı bir örneğini ortaya koydu.

💬 WhatsApp açılıyor...

📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım

Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.

Davut Güleç

Gazeteci, Televizyoncu Uzman Polis-Adliye Muhabiri, Spor Yazarı Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Uluslararası Basın Konfederasyonu (UBK) Kayseri İl Temsilcisi TSYD, TİMEF, AVKON, ADD Üyesi TEMA'cı, Kızılay'cı, Dağcı, Trekkingci Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın Sözcüsü Kayseri Spor Adamları Derneği Üyesi Tüm Mücadele Sporları Derneği Üyesi Kent Güvenlik Konseyi Üyesi Alp Disiplini Kayak Milli Hakemi Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi Mezunu

İlgili Haberler

Muhtarlar günü, mesajlar, etkinlikler

Muhtarlar günü, mesajlar, etkinlikler

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in “19 Ekim Muhtarlar Günü” Mesajı

Demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesi, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında güçlü bir bağ kurulmasını sağlayan, yerel yönetim anlayışının temel yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız; görev yaptıkları mahallelerde ve köylerde devletimizi temsil ederek kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir.

Vatandaşlarımızın talep, beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip eden muhtarlarımız, halkımız ile kamu kurumlarımız arasında adeta bir köprü görevi görmektedir. Gelişen ve değişen kamu yönetimi anlayışına uyum sağlayarak kendini sürekli yenileyen muhtarlık teşkilatımız, en uzak yerleşim yerlerimizde dahi kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sunmakta, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemli bir temsilcisi olmaktadır.

Mahalle ve köy sakinlerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek ilgili kurum ve makamlara aktaran, çözüm süreçlerini yakından takip eden muhtarlarımız, yerel ihtiyaçların karşılanmasında ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşan eli, halkımızın sesini yetkili mercilere taşıyan temsilcileri olan muhtarlarımız, demokrasimizin yereldeki en güçlü temsilcilerindendir.

Muhtarlık kurumunun önemini daha da pekiştirmek, muhtarlarımızın karşılaştıkları sorunları gündeme taşımak, ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek ve köklü bir geçmişe sahip olan bu müessesenin geleceğe yönelik hedeflerini belirlemek amacıyla son yıllarda önemli çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmaların bir sonucu olarak 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiş ve muhtarlarımızın üstlendikleri önemli görevin anlam ve değeri bir kez daha vurgulanmıştır.

Bu vesileyle, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında güçlü bir iletişim ve dayanışma sağlayarak büyük bir özveriyle görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve vatandaşlara hizmetlerin ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlara teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından olan mahalle muhtarlarının gününü kutladı.

Başkan Büyükkılıç, mesajında muhtarların vatandaş ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin gören gözü, duyan kulağı, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini bizlere ulaştıran en önemli yol arkadaşlarımızdır. Hemşehrilerimize hizmet götürürken muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iletişim ve istişare kültürünü çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlarımızla El Ele, Gönül Gönüle Çalışıyoruz”

Kayseri’nin merkezinden kırsal mahallelerine kadar her noktaya hizmet ulaştırma gayretinde olduklarını vurgulayan Büyükkılıç, muhtarların mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler olarak hizmetlerin şekillenmesine önemli katkı sunduklarını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, “Bizler, Kayseri’mizin her bir mahallesine hizmet götürürken muhtarlarımızı daima yanımızda görüyor, onların görüş ve önerilerinden istifade ediyoruz. Muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle, ortak akıl ve istişare anlayışı içerisinde şehrimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımızda Kayseri’mize daha güzel hizmetler kazandırabiliriz” dedi.

“Muhtarlık Müessesesine Verilen Önemi Önemsiyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlık müessesesine verdiği öneme de dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolünün güçlendirilmesine yönelik atılan adımların, muhtarların kamu hizmetlerindeki konumunu daha da güçlendirdiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza ve muhtarlık müessesesine verdiği önem, yerel demokrasimizin güçlenmesi ve vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine daha etkin şekilde ulaşması açısından büyük anlam taşıyor. 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesi de muhtarlarımıza verilen değerin güzel bir göstergesidir. Bizler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bu anlayış doğrultusunda muhtarlarımızla yakın istişare içerisinde çalışıyor, onların talep ve önerilerini şehrimizin hizmet yolculuğunda önemli bir rehber olarak görüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Kayseri’mizin 16 ilçesinde, merkezden kırsala kadar görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Mahallelerimizin huzuru, refahı ve gelişmesi için fedakârca görev yapan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk temenni ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Nice 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne sağlıkla, huzurla erişmeyi diliyorum.”

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kayseri’de geniş katılımlı bir organizasyona imza attı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında muhtarlar aileleriyle birlikte ağırlandı. Yoğun katılımın yaşandığı buluşmada, Kayseri’nin sorunları ve mahallelerin talepleri masaya yatırıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kayseri’de dikkat çeken bir organizasyon gerçekleştirdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un katılımıyla, Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programı, şehrin dört bir yanından muhtarları ve ailelerini aynı sofrada buluşturdu.

KAYSERİ’DE MUHTARLARDAN MHP’YE YOĞUN İLGİ

Kapsamı ve katılımıyla dikkat çeken organizasyon, Kayseri’de muhtarlar için gerçekleştirilen önemli buluşmalardan biri oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda muhtarlar, aileleriyle birlikte ağırlandı.

MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşma, yalnızca bir kutlama programı olmanın ötesine geçerek yerel yönetimlerin en önemli temsilcileri olan muhtarların sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiği önemli bir istişare toplantısına dönüştü.

BAKİ ERSOY MUHTARLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Programa katılan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, muhtarlarla yakından ilgilenerek her biriyle ayrı ayrı sohbet etti. Mahallelerin ihtiyaçlarını, vatandaşların taleplerini ve şehrin çözüm bekleyen sorunlarını dinleyen Ersoy, muhtarların yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğine dikkat çekti.

Muhtarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersoy, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği bulunan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

BEHSAT ÖNDER’İN ORGANİZASYONU TAKDİR TOPLADI

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder’in öncülüğünde gerçekleştirilen program, güçlü organizasyonu ve yoğun katılımıyla muhtarlardan tam not aldı.

Muhtarları aileleriyle birlikte ağırlayan Kocasinan İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program boyunca muhtarlarla yakından ilgilenen teşkilat mensupları, mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Organizasyonun hazırlanmasında ve muhtarların koordinasyonunda önemli görev üstlenen MHP Kocasinan İlçe Başkan Yardımcısı ve Ahi Evran Mahalle Muhtarı Nejla Göğçam da çalışmalarıyla takdir topladı.

MUHTARLARDAN ORGANİZASYONA TAM NOT

Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karakaya’nın da katıldığı programda, muhtarlar kendilerini aileleriyle birlikte buluşturan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un kendileriyle birebir ilgilenmesi ve sorunlarını dinlemesi, muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

MHP’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programda, milletin huzuru ve mutluluğu için ortak akıl ve dayanışma içerisinde hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Muhtarlarla iletişim ve iş birliğinin artarak devam edeceği belirtilirken, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında istişare kültürünün sürdürüleceği ifade edildi.

Kayseri’de geniş katılımıyla dikkat çeken buluşma, MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı ile muhtarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirirken, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla birlik ve beraberliğin anlamlı bir örneğini ortaya koydu.

Haber Seçenekleri

Haber metnini kopyalayabilir veya kapak görselini indirebilirsiniz.

Logo Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Uygulamayı ana ekranınıza ekleyin, internet bağlantısı olmadan da haberlere ulaşın!

iPhone / iPad için:
1. Alttaki Paylaş butonuna ( ⬆️ ) dokunun
2. "Ana Ekrana Ekle" seçeneğini seçin
3. Sağ üstten "Ekle" butonuna basın