
ADD Kayseri Şube yönetimi ilk resmi ziyaretini Şehit yakınları ve Gaziler Derneğine yaptı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı Hakkı Temiz ve yönetim kurulu üyeleri, seçim sonrası ilk resmi ziyaretlerini Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi’ne gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında, Dernek Başkanı Ali Yavuz ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüşen ADD Şube Başkanı Hakkı Temiz, vatan, millet ve devlet için canını ortaya koyanların yanında olduklarını ve bu tür ziyaretlerin süreceğini vurguladı.
“Minnettarlığımızı Yürekten Gösteriyoruz”
Hakkı Temiz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün ilk resmi ziyaretimizi, bizlerin bu ülkede güven içinde yaşamamızı sağlayan, gövdesini siper edip gazi ya da şehit olan kahramanlara minnettarlığımızı göstermek adına Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği’ne gerçekleştirdik. Değerli misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için başta Dernek Başkanı Sayın Ali Yavuz olmak üzere tüm yönetime teşekkür ederiz.”
Ali Yavuz’dan Teşekkür
Dernek Başkanı Ali Yavuz ise nazik ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Kayseri Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sayın Hakkı Temiz ve yönetim kurulu üyelerinin Derneğimize yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”