Yerel Haberler

Yamula’da, kaçak avlanan balıkçıların ağları toplandı

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri Su Ürünleri Yönetmeliği, 5/1 Ticari Amaçlı ve 5/2 Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ gereğince su ürünleri denetimleri yapıyor.

Son olarak ‘Kayseri’nin Denizi’ Yamula Barajında gerçekleştirilen denetimde sahibi belirlenemeyen 1000 metre fanyalı uzatma ağına el konuldu. Kayseri Amatör Olta Balıkçıları Kara Avcıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin de destek verdiği denetim faaliyetinde ağdan çıkan, boyları 20 cm ile 40 cm arasında değişen yaklaşık 80 adet sazan ve sudak balığı canlı olarak yaşam alanına geri bırakıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin,  doğal dengenin korunması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek herkesin yasak avcılık faaliyetlerinden uzak durmalarını ve kurallara uymalarını istedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü