DünyaHaberler

Nişanlısını annesiyle aldatan genç gazeteye itiraf etti

İngiltere’nin saygın medya kuruluşlarından The Sun’ın itiraf bölümüne gelen bir olay, akıllara durgunluk verecek cinsten.

23 yaşındaki bir erkek, nişanlısının annesiyle birlikte olduğunu itiraf etti. Kendisinin 23, nişanlısının 21 yaşında olduğunu söyleyen genç, ilişkilerinin 4 yıldır mutlu bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Sevgilisinin doğum gününde nişanlandıklarını söyleyen genç, nişanlısının 38 yaşındaki annesinin nişan için İskoçya’dan geldiğini ve bekar olduğunu belirtti. Törenden sonraki günün sabahında nişanlısının sabah işe gittiğini belirten genç, evde nişanlısının annesiyle ilişkiye girdiğini ve bundan büyük pişmanlık duyduğunu açıkladı.

İlk başta kadının kendisine bundan kimseye bahsetmeyeceğini söylediğini bildiren 23 yaşındaki genç, daha sonra kadının fikrini değiştirdiğini söyledi.

Nişanlısının annesinin bir şeylerin yanlış olduğunu söylediğini beirten genç adam, “Şu anda yaşadıklarımızı nişanlıma anlatmayı planladığını söylüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Künye Site Haritası