Ünlü model adam kaçırma ve işkenceden tutuklandı
21 yaşındaki Kolombiyalı model Yeimi Rey, Bogoto Havalimanı’nda kız kardeşi Claduia ile birlikte gözaltına alındı. Carolina Munoz tarafından ihbar edilen kardeşlerin neden tutuklandıklarının ortaya çıkması geç olmadı.
Munoz’un açıklamasına göre intikam eylemine öncellikle sahte sosyal medya hesapları açarak başlamış. Daha sonra kız kardeşlerin estetik ameliyatlarından önceki fotoğraflarını yayınlayarak haklarında kötü izlenim bırakmayı başarmış.
Rey kardeşlerin geçtiğimiz yıl Carolina Munoz’u arabanın içinde paketleyerek, çeşitli işkence yöntemlerine mazur bıraktıkları iddia edildi. Öfkeli kız kardeşlerle ilgili iddialar bunlara sınırlı kalmadı.
Munoz iddialarına şu sözlerle devam etti: “Beni defalarca ısırarak işkence ettiler. Bununla kalmayıp beni elektriğe bağladılar. Saçlarımı ve elbiselerimi her şeyimi kestiler. Bir daha ki sefere beni öldüreceklerini söylediler. Çok güçlü insanlar oldukları için hapse girmeyeceklerini belirttiler ve eklediler yüzüme asit atarak hayatımı bitirmekle tehdit ettiler.”
Daha sonra onu nasıl soyduklarını anlatan genç kız, yaşadığı travmatik olay sırasında çekilen çıplak fotoğraflarının sosyal medyada yayınladığını iddia etti. Munoz açtığı sahte Twitter hesapları ile onlar hakkında yazılan olumsuz yorumlar ile onlara bunu geri ödetmek istediği itiraf etti.
Sokaktaki işkence sonrası kız kardeşler bir araba kazası yaptı ve polis onları yakalamak için olay yerine geldi. Uzun bir hukuki savaştan sonra, Yetimi tutuklandı ve şimdi bu iddialarla karşı karşıya gelmesi bekleniyor.