Eğitim

Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konseri gerçekleştirildi

TED Kayseri Kolejinin 51.kuruluş yılında, Türk Eğitim Derneğinin 90.Kuruluş Yıl Dönümü şerefine düzenlenen Piyano Resitali ve Polifonik Koro Konseri 7 Mayıs 2018 tarihinde Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

TED Kayseri Kolejinde öğrenim gördükten sonra, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Bale İlköğretim Okulunda öğrenim görmeye hak kazanan ve piyano ana sanat dalının giriş sınavında gösterdiği başarı sebebiyle RoyalCollege of Music’e giren kıymetli öğrencimiz Piyanist İlayda Deniz OĞUZ’ un piyano resitali ile başlayan konserde öğrencimiz birbirinden güzel eserleri müzikseverler için yorumladı.

Türkiye’nin önde gelen koro şeflerinden 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şef Mete GÖKÇE yönetimindeki Türk Eğitim Derneği Okulları müzik öğretmenleri ve Erciyes Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan polifonik koro dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Konser sonunda; TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları tarafından düzenlenen Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konseri’ ne vermiş oldukları desteklerden dolayı 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Koro Şefi Mete GÖKÇE’ ye, Piyanist Sayın İlayda Deniz OĞUZ’ a ve Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Gül Fahriye EVREN ‘e teşekkürlerimizin bir ifadesi olan plaketler ve çiçekler takdim edildi.

Biz de, Türk Eğitim Derneği 90.Kuruluş Yılı Özel Konserine vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı olmak üzere; Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim görevlileri ve Müzik Bölümü öğrencilerine,Türk Eğitim Derneği ailesinin birleştirici gücünü bizlere bir kez daha hissettirerek, emeklerini ve özverili çalışmalarını esirgemeyen çok değerli TED Elazığ Koleji, TED Aliağa Koleji, TED Batman Koleji, TED Isparta Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Ankara Koleji ve TED Ege Koleji müzik öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü