Haberlerİçişleri-Adalet

Tarihi köprüde kaza: 3 ölü

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, bir otomobil, tarihi Şahruh Köprüsü’nden Kızılırmak’a uçtu. Otomobil ve  içinde bulunan üç kişi, suyun debisinin çok ve akıntının fazla olması nedeniyle güçlükle çıkartılırken sürücü 26 yaşındaki Şükrü Çam, 38 yaşındaki Ahmet Akyüz ve 30 yaşındaki Kadir Bedir hayatını kaybetti.
Karaözü mahallesinde meydana gelen olayda, 38 DN 110 plakalı bir otomobilin Şahruh köprüsünden Kızılırmak’a uçtuğunun bildirilmesinden hemen sonra önce belediye ekipleri, jandarma, itfaiye, araçta bulunanların sağ kurtarılması için büyük çaba gösterdi. Ancak çabalar kurtarmaya yetmedi. Otomobilin, Kızılırmak’ın ve köprünün su debisinin en çok olduğu yerde olması nedeniyle, olay yerine AFAD ve Turkuaz Arama Kurtarma ekipleri de geldi. Ekiplerin otomobili ve içindekileri kurtarma-çıkarma çalışmaları güçlükle tamamlandı. Belediye kepçesi ile çıkartılan otomobilde bulunan üç kişinin ise öldüğü kesinleşti. Soruşturma devam ediyor.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası