Dünya

Pancar çiftçileri ve ziraat ekibine Almanya teknik gezi

Kayseri Şeker, Dünya tohum endüstrisinin önde gelen kuruluşlarından KWS şirketinin daveti ile gelişmeleri yerinde incelemek üzere, Ziraat Mühendisi ve Pancar ekicisinden oluşan 38 kişilik ekip ile Almanya ziyaretinde bulundu.
Dünya çapında bilimsel araştırma ve geliştirme ile verimi yakalayan KWS SAAT AG firmasının Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lars Wrede’nin daveti üzerine, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer Başkanlığında Almanya’ya giden heyette Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden; Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Ziraat Mühendisleri ve 12 Bölgeden 24 Pancar ekicisi yer aldı.
Kayseri Şeker Pancar çiftçilerine Almanya’nın Hannover ve Berlin Şehirlerinde KWS tohumculuk firması koordinasyonunda Pancar tarımı ve şeker pancarı ile ilgili teknik gezi süresince, Şeker Pancarı tohumunda Türkiye şartlarına uygun Şeker Pancarı tohumu araştırmaları da yer aldı.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü