
Haberi Dinleyin
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haberi Dinleyin
Dinle
Duraklat
Devam Et
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haber seslendiriliyor
Okuma duraklatıldı
Kalan
dk
sn
Varsayılan Ses
Okuma tamamlandı
Bu dil icin ses bulunamadi. Tarayiciniz veya cihaziniz bu dili desteklemiyor olabilir.
Dinle
Duraklat
Durdur
Hızı sağdaki menüden ayarlayın (0.75x - 2x)
Tarayıcınız destekliyorsa Ses menüsünden farklı bir ses seçebilirsiniz, tercihiniz hatırlanır
Okuma başladıktan sonra boşluk tuşu ile oynat/duraklat
Sayfadan çıksanız da Durdur a basmadığınız sürece kaldığınız yerden devam eder
5 sn geri
5 sn ileri
İlerleme çubuğuna tıklayarak veya sürükleyerek istediğiniz yere atlayın; ⏪ / ⏩ ya da ← / → tuşlarıyla 5 sn geri/ileri sarın
Sayfa çevrildiğinde yeni dil otomatik algılanır ve okuma yeniden başlar
🎧 Haberi Dinleyin
Haberi Dinleyin
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları ve Meclis Başkan adayı önerisi için 257 vekille 5 ayrı grup halinde görüştü. Bu görüşmelere çiçeği burnunda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin sözleri damgasını vurdu.
AKP’nin, Mercedes saltanatı, 4 bakan hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle seçimde kaybettiğini belirten Özhaseki, “Yıllırdar ezilen, yoksul kesimin temsilciydik. Mağdur iken mağrur olduk” dedi.
BOMBA SÖZLER
Üç dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 7 Haziran’da Kayseri’den milletvekili seçilen Özhaseki, İç Anadolu milletvekillerinin katıldığı basına kapalı toplantıda çok ağır eleştiriler getirdi. Seçimde yüzde 9 oy kaybına neden olan etkenleri bir bir sıralayan Özhaseki, sözlerini açıkça dile getirdi.
İşte Özhaseki ve bazı AKP milletvekillerinin o sert sözlerinden bir bölüm:
MERCEDES-4 BAKAN
“Biz yıllardır halkla iç içe geçmiş bir partiyiz. Son dönemde baş döndüren işler öne çıktı. Artık Mercedes saltanatı, makam arabası tutkusuyla anılıyoruz. 4 bakan hakkındaki yolsuzluk iddiaları bize büyük yara verdi. Her yerde bu bakanlar soruluyor.
MAĞDUR İKEN MAĞRUR
ANAP-DYP örneği ortada. Neydiler, ne oldular. Yıllardır ezilen, mağdur edilen kesim olduk. Mağduriyetten mağruriyete geçildi. AK Parti’yi AKP’lilerden kurtarmamız lazım.
FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ
2001-2011 arasında bu partide çok önemli isimler, doğru yolda yürüdü. Sonra değişim ve özden kopuş. Bu partinin tekrar fabrika ayarlarına dönmesi gerekir.
YOLSUZLUK ÜZERİMİZE YAPIŞTI
Biz bu partiyi kurarken 3Y ile mücadele edeceğiz dedik. Yasak ve yoksulluk tamam. Yolsuzluk üzerimize yapıştı, kaldı.
GENEL MERKEZDEN BAŞLAYARAK
Seçimde teşkilatlar çalışmadı, yanlış isimler yüzünden seçim çalışması hakkıyla yürütülemedi. Genel Merkez’den başlayarak teşkilatlar gözden geçirilmeli, değiştirilmeli.” (Sözcü)
Seçimde teşkilatlar çalışmadı, yanlış isimler yüzünden seçim çalışması hakkıyla yürütülemedi. Genel Merkez’den başlayarak teşkilatlar gözden geçirilmeli, değiştirilmeli.” (Sözcü)
💬 WhatsApp açılıyor...
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.






