Okullarda tatil, Kazalar, zehirlenme, uçak zorunlu inişi ve iptali, fabrika yangını, parazit operasyonu
Yahyalı’nın Balçıçakırı mahallesinde yemekten zehirlenen aynı aileden H.A. (36), F.A. (3), R.A. (15), M.Y.A. (1), D.A.A. (37), İ.N.A. (4) ve Ö.F.A. (13) hastanede tedavi altına alındı.
Görev yeri olan Elazığ’dan Çankırı’ya giderken Kayseri-Malatya kara yolu Başakpınar kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Uzman Çavuş Yılmaz Yandım (27) ve kayınvalidesi Naime Veli (45) yaşamını kaybetti.
Osman Kavuncu Bulvarı Serbest Bölge girişindeki kazada, 38 P 1767 ile 38 P 0081 plakalı işçi taşıyan minibüsler yoldaki buzlanma sonucu çarpıştı, kazada 17 kişi yaralandı ve hastanelere kaldırıldı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde üzerindeki bir mobilya fabrikasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında fabrika kullanılmaz hale geldi, ölen ve yaralanan olmadı.
Kayseri ve Niğde yapılan ‘Parazit’ operasyonunda ihaleye fesat karıştırdıkları ve tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden adliyeye çıkartılan A.K., Y.Ö., K.Ö. ve O.D. tutuklandı, D.A., F.A.. V.N., H.B., Ş.D., N.Y., T.D. ve H.E ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 6 kişide serbest bırakıldı.
Ağır kış ve olumsuz hava şartlarının etkili olduğu Kayseri’nin Bünyan, Felahiye, Sarız, Pınarbaşı, Akkışla ve Özvatan ilçelerindeki okullar yarın tatil edildi.
Kayseri-İstanbul uçak seferleri olumsuz hava şartlyarından karşılıklı iptal edilirken, Sivas’a giden Antalyasporluları taşıyan uçak Kayseri’ye zorunlu iniş yaptı.