Yerel Haberler

MELİKGAZİ’DEN 22 ADET OFİS VE İŞYERİ İHALESİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 07 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te mülkiyeti belediyeye ait olan 22 adet ofis ve işyeri için açık teklif usulüyle satış ihalesi yapacaklarını söyledi.

5 mahallede bulunan işyerlerinin yatırımcılar için iyi bir fırsat olduğunu belirten Başkan Dr. Palancıoğlu, “Kazım Karabekir, Tacettinveli, Battalgazi, Gülük ve Anbar Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait olan işyerlerinin ihale ile satışını gerçekleştirileceğiz. İşyerlerimiz alıp hemen kullanmaya hazır vaziyette. 07 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda işyerlerimizin ihalesi yapılacak. 55 metrekareden 159 metrekareye kadar değişik büyüklükteki 22 adet işyerimiz için tüm yatırımcıları ihalemize bekliyoruz. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmasınlar. Şimdiden işyerlerimizi alacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. İhalemiz ile ilgili detaylı bilgileri https://www.melikgazi.bel.tr/ihaleler adresinden öğrenebilirsiniz.” dedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü