Gündem

Kayseri’de deprem riski yüksek 24 il arasında

Jeoloji Mühendisleri Odası Türkiye’de 7 büyüklüğünde deprem beklenilen illere yönelik yaptığı araştırmada, Kayseri’ninde arasında bulunduğu  7’si yüksek 17’si riskli 24 il’i açıkladı.

Deprem hartitasına göre; Hatay, Konya, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Manisa, Burdur, Balıkesir, Aydın, Erzurum, Tokat, Kocaeli, Kayseri, Muğla, Denizli, Eskişehir, Erzincan ve Hakkari gibi şehirleri kapsayan  araştırmada ayrıca , Kütahya, Aksaray ve Sakarya’nında depremle ilgili raporları tamamlandı, Bursa, İzmir ve Bolu için risk araştırmasınada başlandığına dikkat çekildi.

Türkiye’de deprem riski yüksek iller arasında Marmara Bölgesi, İstanbul ve İzmir ilk sırada. İstanbul depreme karşı alarm verilirken Adıyaman, Balıkesir, Manisa, Aydın, Denizli ve Tekirdağ’da deprem riski yüksek  iller kapsamında yerini aldı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü