
Kapadokya Çin At Yılı Etkinlikleri’nin ikinci günü, renkli görüntülere ve unutulmaz anlara sahne oluyor.
Etkinlikler kapsamında bölgeyi ziyaret eden misafirler, gün boyunca düzenlenen aktivitelerle eğlenirken Kapadokya’nın eşsiz doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı buluyor.
Sabah saatlerinde başlayan program, bölgenin simgesi haline gelen peri bacaları ve vadiler eşliğinde gerçekleştirilen gezilerle devam ediyor.
Katılımcılar, tarihi kaya oyma yapıları yakından inceleyerek Kapadokya’nın binlerce yıllık geçmişine tanıklık etti.
Rehberler eşliğinde düzenlenen turlar, misafirlere bölgenin tarihi, kültürü ve doğal oluşumları hakkında detaylı bilgiler sundu.
Gün içerisinde gerçekleştirilen kültürel etkinlikler ve tematik aktiviteler ise Çin At Yılı coşkusunu Kapadokya’nın mistik atmosferiyle buluşturdu. Renkli anlara sahne olan organizasyonda misafirler, hem geleneksel hem de modern etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.
Etkinliklerin ikinci günü, katılımcıların memnuniyeti ve yoğun ilgisiyle devam ederken, organizasyonun bölge turizmine katkı sağladığı vurgulandı.
Kapadokya Çin At Yılı Etkinlikleri’nin önümüzdeki günlerde de farklı program ve sürprizlerle devam edeceği bildirildi.
Kapadokya Alan Başkanı Cem Aslanbay, Göreme’de At Yılı Festivali coşkusuna ortak oldu
Kapadokya Alan Başkanı Cem Aslanbay, Göreme Etkinlik Alanı’nda düzenlenen At Yılı Festivali’ne katılarak vatandaşların heyecanına ortak oldu.
Göreme Festival Alanında misafirlerle yakından ilgilenen Aslanbay, vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri takip eden Aslanbay, sürprizlerle dolu drone gösterisini yerli ve yabancı misafirlerlerle birlikte ilgiyle izledi.
Gökyüzünü aydınlatan gösteri, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Etkinlik alanında açıklamalarda bulunan Aslanbay, “Göreme Etkinlik Alanı’nda At Yılı Festivali’nin tadını çıkaran misafirlerimizin keyifli anlarına ortak olduk, festival coşkusunu bir kez daha yerinde yaşadık. Sürprizlerle dolu drone gösterimiz ise Kapadokya’nın gökyüzüne çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.



