Kadın eğitimcilerden kahvaltı
Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi, bayan üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Aktif Eğitimciler Sendikasının kuruluşunun 1. yıl dönümü ve öğretmenler günü münasebeti ile 125 kişinin katıldığı kahvaltıda bir araya gelen üyeleri neşeli bir gün geçirdiler.
Yeni doğan çocuklar için hazırlanan Aktif Bebek battaniyelerinin annelere takdim edildiği buluşmada kısa bir konuşma yapan Sendikanın Kayseri Şubesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Bolluk “Öğretmen, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Yaşatma arzusuуla уaşaуan, sinesi ummanlar gibi olan kişidir öğretmen”. Devletleri ve medeniуetleri уapan da уıkan da öğretmenlerdir. “Hocam beni уerden göğe уükseltti. “ diуen Büуük İskender ,öğretmeni kıуmetine göre anlamıştır. Onlar ruh dünуamızın mimarlarıdır,ruhumuzun heуkelini diken şahsiyetlerdir.” dedi.
Öğretmenin emeğinin maddi değerlerle, kuru taltiflerle ölçülemeyeceğini ifade eden BOLLUK, “Hepimiz bir öğretmenin elinde yoğrulduk, şimdi nesilleri yoğuracak olan bizleriz. Çağlarla oynayan Fatih Sultan Mehmet , büyük disiplin ve nizam sahibi Yavuz Sultan Selim ve daha yüzlercesi böyle güzide birer üstat elinden çıkmış nadide insanlardır.” açıklamalarında bulundu. Kahvaltının sonunda sendikaya yeni üye olan bir öğretmene hediye verilirken, katılımcı tüm öğretmenlere de ajanda ve kupa bardak hediye edilirken sendika yönetimi kahvaltıya çiçek gönderdi.