Sağlık

İl Sağlık Müdürlüğünden SPSS (Biyoistatistik) Eğitimi ile Sağlıklı İstatistikler Eğitimi

Ülkemizde en çok araştırma yapılan alanlardan biri olan sağlık alanında gerek ulusal gerek uluslararası alanda çok sayıda makale yayınlanmakta. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunulan “SPSS (Biyoistatistik) Eğitimi ile Sağlıklı İstatistikler’’ isimli Teknik Destek projesi  GETAT Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim programına Müdürlüğe bağlı başkanlıklar ve hastanelerde istatistik alanında görev yapan 60 personel katıldı. Proje kapsamında katılımcılara İstar Eğitim ve Danışmanlık yöneticisi Murat Bayazıt tarafından Uygulamalı Temel Düzey SPSS (İstatistik) Eğitim farklı seanslar halinde veridi. Eğitim sonrası tüm katılımcılara Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Rabia Özlem Ulutabanca ve İSTAR Eğitim ve Danışmanlık yöneticisi Murat Bayazıt tarafından katılım belgesi verildi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü