Sağlık

ERÜ’de Kanser Araştırmaları semineri

Erciyes Üniversitesi Genom ve Kök Hücre Merkezi tarafından  “Ölümcül Aktörler: Kanser Kök Hücreleri” başlıklı seminer düzenlendi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Ulukaya’nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, erken tanının kanser tedavisinde çok önemli bir faktör olduğuna dikkat çekilerek, dünya çapında yapılan kanser tedavisi araştırmalarından bahsedildi.

Kansere karşı yeni tedavi yöntemlerinden bahseden Prof. Dr. Ulukaya basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Kanser halkın ortak korkusu ancak hem kanserden korunmada hem de kanser tedavisinde moralin çok büyük önemi var. Kanserden korunmak istiyorsanız moralinizi yüksek tutmalısınız.” dedi.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü