Eğitim

Erciyes Koleji uygulama ve mutfağı

Eğitim ve öğretimde marka haline gelen Erciyes Koleji, mutfağıyla da dikkat çekiyor. Erciyes Koleji Aşçısı Naci Dündar, Fethiye’de düzenlenen yarışmada Türkiye birincisi oldu.

Eğitim ve öğretim kalitesini yükseltirken öğrencilerine her alanda daha iyi imkanlar sağlayan Erciyes Koleji, mutfağıyla altın madalya kazandı. Erciyes Koleji Aşçısı Naci Dündar, Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması’nda büyük bir başarı elde etti.

Erciyes Koleji Aşçısı Naci Dündar, yarışmanın Modern Türk Mutfağı klasmanında ortaya koyduğu lezzetlerle Türkiye birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Öğrencilerini daha iyi yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak için eğitim ve öğretimde yeni uygulamaları hayata geçiren Erciyes Koleji, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek için yeni bir uygulamaya daha imza attı. Erciyes Koleji, bu kapsamda FENBEG sınavı gerçekleştirdi.

Erciyes Koleji, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, Fen Bilgisi derslerinde edinilen bilgileri uygulamaya dökmek, Fen okuryazarlığını ölçmek üzere FENBEG sınavı yaptı.

FENBEG uygulamasında öğrencilere yorumlayacakları ve farklı stratejiler ile yanıt vermeyi sağlayan soru türleri yöneltildi. Daha önce MATBEG sınavı da yapan Erciyes Koleji, FENBEG ve benzeri uygulamalarla öğrencileri her alanda daha iyi yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel İletişim Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası