Haberi Dinleyin
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haberi Dinleyin
Dinle
Duraklat
Devam Et
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haber seslendiriliyor
Okuma duraklatıldı
Kalan
dk
sn
Varsayılan Ses
Okuma tamamlandı
Bu dil icin ses bulunamadi. Tarayiciniz veya cihaziniz bu dili desteklemiyor olabilir.
Dinle
Duraklat
Durdur
Hızı sağdaki menüden ayarlayın (0.75x - 2x)
Tarayıcınız destekliyorsa Ses menüsünden farklı bir ses seçebilirsiniz, tercihiniz hatırlanır
Okuma başladıktan sonra boşluk tuşu ile oynat/duraklat
Sayfadan çıksanız da Durdur a basmadığınız sürece kaldığınız yerden devam eder
5 sn geri
5 sn ileri
İlerleme çubuğuna tıklayarak veya sürükleyerek istediğiniz yere atlayın; ⏪ / ⏩ ya da ← / → tuşlarıyla 5 sn geri/ileri sarın
Sayfa çevrildiğinde yeni dil otomatik algılanır ve okuma yeniden başlar
🎧 Haberi Dinleyin
Haberi Dinleyin
Türk Kızılay Talas Şubesi binasını ilçeye kazandıran Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kızılay Başkanı Ünal Yüksel ve Kızılay gönüllüleri tarafından övgüyle anıldı.
Başkan Yalçın, deprem döneminde gösterdikleri fedakarlıklar nedeniyle Kızılay gönüllülerine yönelik olarak düzenlenen teşekkür programına katıldı.
Burada Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez’in yanı sıra Kızılay Kayseri Başkanı Cafer Beydilli ve diğer gönüllülerle bir araya gelen Başkan Yalçın, Talas’a böylesine önemli ve anlamlı bir eser kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Binanın deprem döneminde çok yararlı işlere katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Yalçın, emeği geçenlere teşekkür etti.
“BAŞKAN YALÇIN, HAYIRSEVERLERİN ELİNDEN TUTUYOR”
Programda konuşan Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, Başkan Yalçın’a verdiği destekler için teşekkür etti.
Şube Başkanı Yüksel şunları söyledi: “Başta bu binanın yapımında hayırseverle birlikte ateşi yakan daha sonra bu ateşin parlamasını sağlayan Başkanımız Mustafa Yalçın Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Eserler, büyük düşüncelerle oluşur. Bu binamız depremden 10 gün önce hizmete açıldı ve depremler sırasında binlerce insanın bu binada barınması ve faydalanması sağlandı. Hayırseverlerin yardımlarıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu sırada da hayırseverlerimizin elinden tutan onların önünü açan Başkan Yalçın’a ve Kaymakamımız Yaşar Dönmez Bey’e bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Daha sonra söz alan Hayırsever Halil Ünal da, Başkan Yalçın’ın katkılarının büyük olduğuna dikkat çekerek, “Sayın Mustafa Yalçın Başkanımızın buraya yaptığı katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Başkan Yalçın, bu projeye çok büyük destek verdi. Allah herkesten razı olsun.” dedi.
Kızılay Kayseri Başkanı Cafer Beydilli de Başkan Yalçın’ın bu binanın ortaya çıkmasında büyük emek verdiğine işaret ederek, “Talas Belediyemiz ve Başkanımız Mustafa Yalçın, Türkiye’ye örnek olacak bir kızılay binası kazandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Programın sonunda Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, Başkan Yalçın, Kaymakam Dönmez ve gönüllülere, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
(Görüntülü-Fotoğraflı)
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Haberdeki görüntüler
-Diğer genel ve detay görüntüler
💬 WhatsApp açılıyor...
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.





