Magazin-Yaşam

Talas’ta doğa yürüyüşleri

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen “Ali Dağı Doğa Yürüyüşleri”nin ilki yapıldı. 5 Haziran Dünya Çevre Gününde başlatılan organizasyona çok sayıda vatandaş katıldı.

Talas’ın gözde doğal alanlarından olan Ali Dağı’nda bulunan 360 Derece Yürüyüş Parkurunda gerçekleşen ve pandemi tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığı etkinliğe vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti.

Talas Belediyesi dağcılık eğitmenleri eşliğinde düzenlenen doğa yürüyüşünde katılımcılara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

HAFTANIN 6 GÜNÜ YÜRÜYÜŞ VAR

Pazar günleri hariç haftanın 6 günü yapılacak olan ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği hafta içi 17.30’da başlarken Cumartesi günü 7.00 ve 17.30 olmak üzere ise 2 grup halinde gerçekleşecek.

Yürüyüş programına katılmak isteyenlerin belirtilen saatlerde Ali Dağı 360 Derece Yürüyüş Parkuru başlangıcında bulunmaları yeterli.

KATILIMCILAR MEMNUN

Öte yandan etkinliğe katılan vatandaşlar da Ali Dağı’nın etrafında keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini ifade ederek düzenlenen programdan dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü