Kayseri cinayet: Babasını öldürdü, annesini ve kardeşini yaraladı
Davut Güleç1 Haziran 2021Son Güncelleme: 1 Haziran 2021
58 Bir dakikadan az
Kayseri’nin İncesu ilçesi Bahçelievler mahallesi Buca sokakta meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen H.İ., bilinmeyen nedenle babası İ.İ., annesi Z.İ. ve kardeşi A.İ.’yi bıçakla yaraladı. Baba İ.İ. tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Yaralanan anne ile oğlu Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. H.İ. tutuklandı. Olayda yaralanan avukat A.İ.’ye başsağlığı ve geçmiş olsun diyorum. Soruşturma çok yönlü devam ediyor.
Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----
Sitede yayınlanan haber ve görseller izinsiz kullanılamaz.
Köşe yazılarında sorumluluk yazan kişilere aittir; davutgulec.com sorumluluk kabul etmez.
Yayınlanmasını istediğiniz haber, etkinlik ve faaliyetleri davutgulec@hotmail.com adresine e‑posta ile gönderebilirsiniz.
Hukuki Uyarı: Bu sitede yayınlanan haber, fotoğraf, video ve tüm içeriklerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Kaynak belirtilerek yapılacak alıntılar için ise açıkça “www.davutgulec.com” ifadesi yer almalıdır.
Yasal Bilgilendirme: 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ve T.C.K. 125. maddesine göre tüm sorumluluk haber kaynağına aittir. Yayınlarımızla ilgili her türlü şikâyet ve talepler yukarıda belirtilen iletişim bilgilerinden tarafımıza iletilebilir.
Sitemiz, Basın Meslek İlkeleri’ne uymayı taahhüt eder.
Adres: Otuz Ağustos Mah. Basın Sit. A Blok 16, Kat 5 No 23 Melikgazi / Kayseri