Haberler

ZABITAYA “İLETİŞİM VE ÖFKE KONTROLÜ” SEMİNERİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından zabıta personeline yönelik “İletişim ve Öfke Kontrolü” konulu seminer düzenlendi.

Meclis Salonu’nda gerçekleşen seminer öncesi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın bir konuşma yaparak “Eğitim, insanın olgunlaşmasına sebep olan en önemli etkendir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nce personelin eğitimine yönelik olarak zaman zaman seminerlerin düzenlendiğini hatırlatan Yalçın, zabıta personelinin eğitiminin önemine dikkat çekti.

Türkiye’nin en başarılı zabıtasının Kayseri’de olduğunu söyleyen Yalçın, “Kayseri; at arabalardan, minibüslerden, kaldırımı işgal eden dükkan sahiplerinden, seyyar satıcılardan, dilencilerden arındırılmış bir şehir. Böyle bir şehir tanımı daha Türkiye’de yok. Bu kalitemizi zedelememeye dikkat edelim” ifadelerini kullandı.

Zabıta personelinin işlerini ciddiye alması gerektiğine vurgu yapan Yalçın, sözlerinin sonunda personele Türkçeyi güzel kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Yalçın’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) İletişim Yöntem ve Teknikleri Eğitmeni Özden Algan tarafından zabıta personeline “İletişim ve Öfke Kontrolü” konulu seminer verildi.

📢 Haberle İlgili Bildirim

Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

PWA Kurulum Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Uygulamayı ana ekranınıza ekleyin, internet bağlantısı olmadan da haberlere ulaşın!

iPhone / iPad için:
1. Alttaki Paylaş butonuna ( ⬆️ ) dokunun
2. "Ana Ekrana Ekle" seçeneğini seçin
3. Sağ üstten "Ekle" butonuna basın
Modern GDPR Çerez Popup
Davut Güleç