
Haberi Dinleyin
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haberi Dinleyin
Dinle
Duraklat
Devam Et
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haber seslendiriliyor
Okuma duraklatıldı
Kalan
dk
sn
Varsayılan Ses
Okuma tamamlandı
Bu dil icin ses bulunamadi. Tarayiciniz veya cihaziniz bu dili desteklemiyor olabilir.
Dinle
Duraklat
Durdur
Hızı sağdaki menüden ayarlayın (0.75x - 2x)
Tarayıcınız destekliyorsa Ses menüsünden farklı bir ses seçebilirsiniz, tercihiniz hatırlanır
Okuma başladıktan sonra boşluk tuşu ile oynat/duraklat
Sayfadan çıksanız da Durdur a basmadığınız sürece kaldığınız yerden devam eder
5 sn geri
5 sn ileri
İlerleme çubuğuna tıklayarak veya sürükleyerek istediğiniz yere atlayın; ⏪ / ⏩ ya da ← / → tuşlarıyla 5 sn geri/ileri sarın
Sayfa çevrildiğinde yeni dil otomatik algılanır ve okuma yeniden başlar
🎧 Haberi Dinleyin
Haberi Dinleyin
Yahyalı’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi iş birliğiyle Taşhan Mahallesi Ortaokulu bahçesine yaptırılan halı saha törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, MHP Yahyalı İlçe Başkanı Nebi Akkuş, protokol üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı yaptırılan halı sahadan dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e teşekkür etti.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’te konuşmasında desteklerinden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek ; “ Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz derler. Bizimde Taşhan Mahallemizde izimiz var, gelmeye de yüzümüz var. Taşhan Mahallemizde Selektör binası, kanalizasyon, sathi kaplama, yol genişletme, kilitli parke ve halı saha gibi önemli çalışmaların altına imza attık. Bilindiği üzere kullanan sayısı çok olsun diye biz halı sahalarımızı okullarımızın yanı başına yapmaya gayret ediyoruz. Yeni bağlanan 29 mahalle içerisinde halı sahası yapılmayan mahalle sayısı bir elin parmakları kadar kaldı. İnşallah oralara da yapacağız. Biz ibadet aşkıyla sizler için çalışıyoruz. Allah gayretimizi artırsın. Bize dua edin. Mahallemize hayırlı olsun.” Diye konuştu.
Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ise konuşmasında; “ İlçemizin hangi mahallesine gidersem gideyim çok güzel yatırımlar görüyorum. Bunun Belediye Başkanımızın gayretleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve kurumları harekete geçirmesi vesilesiyle olduğunu düşünüyorum. Çalışanlara, Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından açılışı yapılan halı sahada Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ile Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk öğrencilerle birlikte maç yaptılar.
💬 WhatsApp açılıyor...
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.




