
Vali Gökmen Çiçek, Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, hâkim ve savcı yardımcılarıyla bir araya geldi.
Program kapsamında yargı mensuplarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Vali Çiçek, mesleki tecrübelerini ve değerlendirmelerini paylaşarak hukuk camiasına yönelik önemli mesajlar verdi.
Adalet hizmetlerinin etkinliği, yargı süreçlerinin güçlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerinde duran Vali Çiçek, bu tür buluşmaların bilgi ve tecrübe paylaşımı açısından büyük değer taşıdığını ifade etti.
Vali Gökmen Çiçek, adaletin güçlenmesine katkı sunan bu verimli toplantıya katılan tüm yargı mensuplarına teşekkür etti.
Programa Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tuncay Yılmaz da katıldı.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.




