Haberler

Ülkücü grup Niğde’de güvenlik güçlerine yapılan saldırıya tepki gösterdi

Kayseri Ülkü Ocakları, Niğde ili Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı protesto etti. Tepki gösteren grup, yürüyüş sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu ve açıklama yaptıktan sonra dağıldılar.

Niğde ilinde güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırıya Kayseri’den tepki gösterildi. Kalabalık Ülkücü grup, Türk bayrakları ile birlikte yürüdü ve terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Cumhuriyet Meydanına gelen grup burada şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu. Saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okuyan Ülkücüler, burada da sloganlar atmaya devam etti.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Selim Gümüş, yapılan saldırıyı kınayarak, saldırı yapanların arkasındakilerinde bulunmasını istedi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Gümüş, şehit yakınlarını da başsağlığı mesajlarını iletti. Grup, açıklamanın ardından Ülkü Ocakları binasına kadar yürüdü ve daha sonra dağıldı.

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel İletişim Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası