Türkiye’yi, güzellikte değil modellik yarışmasında temsil ettim
Almanya’da düzenlenen Top Model of the World 2016 yarışmasına katılıp dereceye giremeyen Ecem Uzgör, “güzellik yarışmasında başarı sağlayamadığı sanılarak” sosyal medyada eleştirilmesinin kendisini ve ailesini üzdüğünü söyledi.
Kurban Bayramı nedeniyle Yalova’da ikamet eden ailesini ziyaret eden 26 yaşındaki Uzgör, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 yıldır İngiltere’de yaşadığını ve 5 yıldır da profesyonel anlamda modellik yaptığını söyledi.
Ecem Uzgör, Almanya’da gerçekleştirilen Top Model of the World 2016’nın “modellik yarışması” olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu: “Yarışma birkaç hafta önce yapıldı. Açıkçası çok şaşırdım. Her şey bir anda gelişti. Sosyal medya kullanıcıları taçlı fotoğrafımı görünce beni Türkiye güzeli zannettiler. Oysa ben Türkiye’yi modellik yarışmasında temsil ettim. İnsanlar beni taçla gördüğü için güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil ettiğimi düşündü. Bir fotoğrafımı koymuştum. Buradan yorumlar almaya başlamıştım. Şu anda yarım dakikada bir mesaj alıyorum. Özellikle Instagram ve Facebook patlamış durumda.”
Sosyal medyada adına birçok sahte hesap açıldığını da aktaran Ecem Uzgör, “Twitter hesabım yok. 30 sahte hesap açılmış. Bunların hepsi yanlış.” ifadesini kullandı.