
İlçe MEM’nin ziyaret ettiği Kızılay Talas Şubesi, bağışlanan tekerli sandalye ile bir ihtiyaç sahibini daha sevindirdi
Türk Kızılayı Talas Şubesi ihtiyaç sahibi bir engelliyi daha sevindirdi. Şube başkanı Şevket Ağmaz bu konuda şu açıklamayı yaptı.
“Talaslı hayırsever tarafından Türk Kızılay Talas Şubesi’ne bağışlanan tekerli sandalye, Başakpınar’daki ihtiyaç sahibine Türk Kızılay Talas Şubesi Engelsiz Teşkilâtı ve Genç Gönüllüleri tarafından teslim edildi. Bir hayali de Kayserispor maçına gitmek olan vatandaşımız için Kayserispor Yönetimi ile iletişime geçildi ve vatandaşımızın en yakın tarihteki maça gitmesi için planlama yapıldı” dedi.
Bu arada, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı ve Şube Müdürü Şener Serim Türk Kızılay Talas Şube Başkanı Şevket Ağmaz ve yönetimini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ağvaz ‘ Kendilerine nazik ziyaretleri için cok teşekkür ederiz’ dedi.