Almanya’nın Berlin şehrinde yapılan ‘2016 Uluslararası Berlin Taekwondo Kyorugi & Poomsae şampiyonası’na Kayseri’den katılan Milli sporcu Enver Nazlı, 65 yaş üstü Masterlar katogorisinde birinci oldu ve altın madalya getirdi.
39 ülkeden 1300 sporcunun 4 kategoride katıldığı ‘2016 Uluslararası Berlin Taekwondo Kyorugi & Poomsae şampiyonası’na Türkiyeden, aralarında Kayseri’den Enver Nazlı’nın da bulunduğu toplam 5 milli sporcu katıldı. 4 sporcunun dereceye girmek için yarıştığı Masterlar kategorisindeki son karşılaşmada Avusturyalı rakibini yenen Enver Nazlı birincilik ile Türkiye’ye altın madalya kazandırdı.
Enver Nazlı “ Yurdışında bana her türlü desteği sağlayan Nürnberg Leon Taekwondo Kulübü Yönetici ve antrenörlerine çok teşekkür ederim. Şampiyonada, birincilik ile ülkeme altın madalya kazandırdığım ve Türk bayrağını göndere çektirdiğim için çok mutluyum” dedi.