SONDAJ KUYUSU KONTROL SİSTEMİ VE SU DEPOSU
Genişleyen ve büyüyen ilçe sınırları içerisinde yeni park alanları, yeşil alanlar ile bahçeler oluşturduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yeşil alanların sürekliliği ve daha geniş alanlarda hizmet verebilmek için sondaj kuyusu açılması, kuyu kontrol sistemi ile su deposu yaptırılacağını söyledi.
İlçe sınırları içerisinde 102 adeti büyük ölçekli ve çok amaçlı olmak üzere 405 park yeri bulunduğunu ayrıca alanı 1000 m2 altında yeşil alan ile bahçeler bulunduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Belediye olarak çevreye son derece duyarlıyız. Yeşil bir melikgazi için her türlü imkan seferber edilmektedir. Yaz, kış yeşil alan özel çimleri ilçemize kazandırdık. Hazır çim, sentetik çim gibi ürünler alarak yeşil melikgaziyi oluşturduk. Melikgazi her geçen gün büyümekte ve mesken alanları artmaktadır. Hem yeni katılan yerleşim bölgeleri hem de daha önce yapılanlara takviye amaçlı sulama amaçlı sondaj kuyusu açtırılacak, kuyu kontrol sistemi monte ettirilecek ve su deposu inşa ettirilecektir“ dedi.
6 adet sondaj kuyusu açılması, 12 adet kuyu kontrol sistemi yapılması ve 1 adet sulama amaçlı su deposu, yapılması işi yapım işi için 10 Haziran 2013 günü ihale yapılacağın ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ilahe ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenlerin belediyenin web sayfasından yararlanabileceklerini sözlerine ekledi.