İçişleri-Adalet

Şehit Polisin Adı Kütüphanede yaşatılacak

Siirt’in Pervari ilçesinde geçen yıl terör operasyonunda şehit olan özel harekat polisi Anıl Kemal Kurtul’un adı, memleketi Hatay’da silah arkadaşları ve ailesinin desteğiyle oluşturulan kütüphaneye verildi.
İçişleri Bakanlığı sitesindeki habere göre; Şehidin eşi Hülya Kurtul, Kırıkhan ilçesindeki kütüphanenin açılış töreninde, eşinin adının burada yaşatılacak olmasından mutluluk ve huzur duyduğunu söyledi.
Türkiye’nin Çeşitli Yerlerinden Kitap Desteği Oldu
Kurtul, “İlerde kızım büyüyünce, burayı görünce o da çok mutlu olacak, buna eminim. Kütüphanemizin açılışına destek olan çok isimsiz kahramanımız var. Özellikle eşimin can arkadaşlarıyla birlikte Türkiye’nin çeşitli yerlerinden kitap desteği oldu” açıklamasında bulundu.
Okul Müdürü Ersin Aladağ da yaklaşık 2 bin kitabın bulunduğu kütüphanenin oluşturulmasına destek verenlere teşekkür etti. Açılışta, şehidin babası Muhammed, annesi Meryem, 1 yaşındaki kızı Öykü Kurtul ile İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ve Milli Eğitim Müdürü Cahit Ayazhan da yer aldı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği yönetim kurulu üyesi, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası