İçişleri-Adalet

Piknik yaptılar, sonra eşini ve kendini öldürdü

İnşaat işçisi 33 yaşındaki Sadullah Navruz, tartıştığı eşi 31 yaşındaki Arzu Navruz’u meyve bıçağıyla öldürdükten sonra aynı bıçağı kalbine saplayarak intihar etti.

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Güllüce Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sabah eşi ve 3 çocuğuyla birlikte pikniğe giden Sadullah Nevruz, eve döndüklerinde bilinmeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Sadullah Nevruz, iddiaya göre mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini göğsünden bıçakladı. Genç kadın, kanlar içinde yere yığılınca, Sadullah Navruz bu kez aynı bıçağı kendi kalbine sapladı.

Bu sırada dışarda oynayan çocuklar eve girdiklerinde anne ve babalarını yerde kanlar içinde buldu. Olayı duyan komşular, durumu jandarma ve sağlık ekiplerinde bildirdi. Gelen ekipler genç çiftin öldüğünü belirledi. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından Navruz çiftinin cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları Sadullah Navruz’un sessiz ve sakin biri olduğunu, maddi durumun da iyi olduğunu söyledi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü