
Haberi Dinleyin
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haberi Dinleyin
Dinle
Duraklat
Devam Et
Dinlemek için oynat tuşuna basın
Haber seslendiriliyor
Okuma duraklatıldı
Kalan
dk
sn
Varsayılan Ses
Okuma tamamlandı
Bu dil icin ses bulunamadi. Tarayiciniz veya cihaziniz bu dili desteklemiyor olabilir.
Dinle
Duraklat
Durdur
Hızı sağdaki menüden ayarlayın (0.75x - 2x)
Tarayıcınız destekliyorsa Ses menüsünden farklı bir ses seçebilirsiniz, tercihiniz hatırlanır
Okuma başladıktan sonra boşluk tuşu ile oynat/duraklat
Sayfadan çıksanız da Durdur a basmadığınız sürece kaldığınız yerden devam eder
5 sn geri
5 sn ileri
İlerleme çubuğuna tıklayarak veya sürükleyerek istediğiniz yere atlayın; ⏪ / ⏩ ya da ← / → tuşlarıyla 5 sn geri/ileri sarın
Sayfa çevrildiğinde yeni dil otomatik algılanır ve okuma yeniden başlar
🎧 Haberi Dinleyin
Haberi Dinleyin
Doğum günü ve yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)kurucusu merhume Prof.Dr. Türkan Saylan kayseri’de gerçekleştirilen söyleşide anlatıldı. Gazeteci-yazar-yönetmen Nebil Özgentürk Melikgazi belediyesi konferans salonunda büyük ilgi gören söyleşide Türkan Saylan’ı çok yönlü anlattı, merak edilen soruları yanıtladı.
ÇYDD başkanı Nazlı Erdoğan söyleşi ile ilgili ‘Dün hem Kayseri için hemde bizim için oldukça yoğun ve güzel bir gündü. Sn. Nebil Özgentürk Derneğimizin konuğu olarak bizlerleydi. Geçmişe duygusal bir yolculuk yaptık. Emeği geçen, davetimize iştirak eden herkese teşekkürler. Bir başka etkinlikte buluşmak dileğiyle…’ dedi.
💬 WhatsApp açılıyor...
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp'ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.






