Yerel Haberler

KTB Tarım Fuarında 5 bin sucuk ekmek dağıttı

Kayseri Ticaret Borsası (KTB), Dünya Ticaret Merkezinde açılan 13.Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarında vatandaşlara 5 bin sucuk ekmek dağıttı.

Her yıl geleneksel hale gelen sucuk ekmek dağıtımı ile ilgili açıklama yapan KTB Başkan vekili Mehmet İştahlı, fuarların teknolojiyi yakında takip etme açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Tarım Fuarı da Kayseri çiftçisinin yeni bilgilere sahip olabileceği bir yer. Çevre illerden de binlerce insan fuar için şehrimize geliyor. Bizde bu insanlara hem misafirperverliğimizi göstermek, hem de dünyaca ünlü sucuğumuzun tanıtımına katkı sağlamak için her yıl böyle bir organizasyon yapıyoruz. Bu yılda çok başarılı geçti. 5 bin sucuk ekmek dağıttık. ” diye konuştu.

Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu sucuk ekmek dağıtımına Borsa Meclis Başkanı Recep Bağlamış yanı sıra KTB Yönetim Kurulu üyesi Bekir Çizmeli’de katıldı.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü