Spor

Kayserispor’da Bekir Yıldız’lı dönem başlıyor

Kayserispor’da başkan adayı olan Bekir Yıldız, yönetimine getirmeyi planladığı isimlerle bir toplantı yaptı.

Toplantıda cuma günü Antalya’da kampa girecek olan PTT 1’inci Ligi lideri Kayserispor’un Mali durumu ele alındı. Bekir Yıldız’ın 25 kişiden oluşacak yönetim kurulunda Mehmet Büyükbaş, Erol Bedir, Hacı Ömer Okutucu, Bekir Kuzucu, Necmettin Güzel, Vedat İnciroğlu gibi isimlerin yer alması da kesinleşti. İstanbul’da oturan Kayserili işadamı Hayrettin Doğan’ın da Kayserispor’un İstanbul temsilcisi olarak gösterileceği bildirildi.

Kocasinan eski belediye başkanı Bekir Yıldız, “Zor bir görevin altından arkadaşlarımla birlikte kalkmak istiyoruz. Eski yönetim dahil herkesin desteğini bekliyoruz. Amacımız, sarı kırmızılı takımı yeniden Süper Lig’e dönmesini sağlamak. Şu anda yönetim kurulu oluşturma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bekir Yıldız’ın Eskişehirspor ile yollarını ayıran, daha önce de sarı kırmızılı kulüpte görev yapan Ertuğrul Sağlam’la bir görüşme yapacağı belirtildi.

 

Onur Özgür Güleç

Teknik Destek Uzmanı, Web Master, Teknoloji Yazarı, Android Meraklısı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Davut Güleç Panel Sağ Menü
Davut Güleç Logo Ana Sayfa Davut Güleç Kimdir? Galeri Köşe Yazıları Site Haritası