
Polis Haftası kapsamında emniyet teşkilatıyla birlikte Vali Gökmen Çiçek ziyaret edildi, etkinlik alanındaki stantlar gezilerek bilgi alındı, polislerin toplumla bütünleşen fedakâr çalışmalarından onur duyulduğu tekrarlandı.. Bu arada ilk gün, Şehitlik ziyaret edildi, Kuran okundu, dua edildi, camide mevlid okutuldu, ikramlarda bulunuldu. Emniyet Müdürü Atanur Aydın, hafta nedeniyle ziyaret edenleri kabul etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve emniyet teşkilatı mensuplarıyla birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, emniyet teşkilatının toplum huzuru ve güvenliği için yürüttüğü özverili çalışmalar bir kez daha vurgulandı.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kurulan stantları da gezen Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Emniyet teşkilatının farklı birimlerinin faaliyetlerini yerinde inceleyen Büyükkılıç, görev başındaki personele başarı dileklerini iletti.
Başkan Büyükkılıç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, polislerin toplumla bütünleşme ve dayanışma içinde yürüttüğü özverili çalışmaların büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu fedakâr hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten Büyükkılıç, “Polislerin hem halk ile bütünleşip, dayanışması hem de toplumun bilinçlenmesi adına polislerin yaptığı fedakârca çalışmaları görmekten onur duyuyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın şahsında tüm teşkilatı tebrik eden Başkan Büyükkılıç, polis teşkilatına kazasız, belasız nice görev yılları temennisinde bulundu.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutlayarak, “Tüm Türkiye’de Polis Haftası, halkımızın büyük bir katılımı ve büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Kayseri’de de gerçekten farklı bir ortamda oluyor. Çünkü Kayserililerin kolluk kuvvetlerimize olan sevgisi hepinizin malumu” ifadelerini kullandı.
Polis Teşkilatı’nın vatandaşların huzuru ve güvenliği için büyük bir mücadele verdiğini vurgulayarak, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyetleri ve yansımalarına dair sayısal veriler paylaştı.
Program kapsamında ayrıca Emniyet Erva Spor Kulübü öğrencileriyle bir araya gelinerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Ziyaret, günün anısına yapılan fotoğraf çekimleri ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.
Atanur Aydın ve heyeti ilk ziyareti Vali Gökmen Çiçek’e yaptı
Polis Haftası münasebeti ile Vali Gökmen ÇİÇEK; İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Esra ŞİMŞEK, Kayseri Kriminal Bölge Polis Laboratuvarı Müdürü Adil AYDEMİR, İl Emniyet Müdür Yardımcılarıve personelini makamında kabul etti. Vali Gökmen ÇİÇEK’i ziyaretimiz kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, personelin Polis Haftasını kutladı.
Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı makamda ziyaret ettiler
Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Habib KORKMAZ, Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Mustafa YAZICI, Vali Yardımcısı Sayın Abdullah KALKAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcı Vekili Sayın Tahir APAYDIN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Sayın Ali YAVUZ, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve personelimiz ile birlikte “Polis Haftası” münasebetiyle, Sümer Camii’nde düzenlenen mevlit programına katıldılar. Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet, hayattaki gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dileriz.
Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Sayın Hasan Volkan GÜLERYÜZ, 1’inci Komando Tugay Komutanı Tuğg. Sayın Mesut KOÇAK, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Sayın Bilgihan YEŞİLYURT, 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürü Albay Sayın Ferit YÜKSEL, Karseri Merkez Komutanı Albay Sayın Nedret ÖZTÜRK, Kayseri Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Sayın Eyüp İlteriş TEKEREK, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Üyesi Albay Sayın Yılmaz KIRGEL, Muhimmat Komutan Bölge Vekili Yarbay Sayın Fatih KOCCU, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Habib KORKMAZ, Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Mustafa YAZICI, Vali Yardımcısı Sayın Abdullah KALKAN, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcı Vekili Sayın Tahir APAYDIN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
Kayseri Ak Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin OKANDAN, İl Başkan Yardımcıları Sayın Fatma KABAK, Sayın Hatice Kübra HARNALÇACI, Sayın Muammer TOPSAKAL, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Mustafa ALAN, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Sayın Şeyhi ODAKIR, Lokantacılar Odası Başkanı Sayın Altan AYDEMİR, Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Ercan SARIKAYA ve Argıncık Esnaf Odası Başkanı Sayın Sait AKPINAR , İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
Tekden Koleji Okul Müdürü Sayın Naci BAYAT, Müdür Yardımcısı Sayın Tuba KURT ve okul öğrencileri ile birlikte, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
Osman Ulubaş Ortaokulu Müdürü Sayın Erol ŞİMŞİR, Okul öğretmenlerinden Sayın Mevlüde ŞEKER ve okul öğrencileri ile birlikte , İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur AYDIN’ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladılar.
📢 Haberle İlgili Bildirim
Haberle İlgili Düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni bir haber paylaşabilirsiniz.




