KAYSERİ’DE HAPKİDO TOPLANTISI
Hapkiodo Federasyonu Denklik Semineri Kayseri’de gerçekleşti.
Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu Başkanı,Hapkido Kurucu Üyeleri Toplantısı için Kayseri’ye geldi.
Katılan kulüpler :
ŞAMPİYON ÖZAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
YENİ ÖZAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
ERCİYES ÖZAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
ERDEM GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
ASUDE ÇOCUK OYUNLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
JU JİTSU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
CEYLAN ÇOCUK OYUNLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
FEVZİYE MOLLAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU ÇOCUK OYUNLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
GÜVEN GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
MÜCADELE SPORLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
CIRGALAN SPOR KULÜBÜ
KAYSERİ AKTİF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
KAYSERİ JU JİTSU VE BREZİLYA JİU JUTSU GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
DEVELİ BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
İZZET ÖKSÜZ KAYA ORTA OKULU GENÇLİK VE SPOR KULUBÜ ile birlikte Antrenör,Hakemlik ve Denklik toplantısı yapıldı. Türkiye ju jitsu ve brezilan jiu jitsu federasyon Başkanı ve mücadele sporlarında Milli Takım Antrenörü Orhan Özaktı, ju jitsu federasyonu As başkanı yaşar Ekincioğlu ve Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak’ın çalışmalarıyla, Hapkido Federasyonu Kurucu Üyeler Toplantısı yapıldı.
Kayseri’de dün gerçekleşen toplantıda Orhan Özaktı “Türkiye Hapkido Federasyonu Kayseri’de kuruldu hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuşmasına başladı. Sözlerine “Gece gündüz çalıştık sağolun. Bunun karşılığında da Muzaffer Hocamız buraya kadar geldiler.Ayrıca bugün antrenör arkadaşlarımıza da Hakemlik,Antrenörlük ve Dan diplomaları verilecek.Kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Daha sonra As Başkan yaşar Ekincioğlu ise Amatör sporların kayserimiz için çok önemli olduğunu, Kayserimiz Orhan Özaktı ve ekibi sayesinde mücadele sporlarında hep ilkleri başarmıştır. Türkiye’nin bir lokomotifi haline gelmiştir, bizde Amatör spora destek vermeye devam edeceğiz dedi
Toplantıda ayrıca Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu başkanı olan Muzaffer Ilıcak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.”Ben Türkiye’de Judo, Taekwondo, Karate ve diğer dallarda bir çok federasyonun kurucusu oldum. Hapkido Federasyonunu ise yaklaşık 2005’lerde kurduk.”diye belirtti.Ayrıca ”Bu Federasyonu Orhan Hoca’nın emekleriyle kuruldu ama tabi ki sizlerle beraber kurduk bu bir gönül alışverişidir” dedi.
Türkiye’deki uyuşturucu ve doping kullanımının artmasına dikkat çeken Sayın Ilıcak bugün ailelerin güvendiği iki insanın öğretmenler ve kulüpteki hocalar olduğunu belirterek “Esas biz orada beraber olalım istiyoruz ”diyerek konuşmasını tamamladı.
Toplantının ardından Sayın Muzaffer Ilıcak,Orhan Özaktı’ya şampiyonluk kupası hediye etti.Antrenörlere Hakemlik,Antrenörlük ve Dan Diploması verildi.