Magazin-Yaşam

KAYMEK, Mostar’da bir sergi daha açtı

Büyükşehir Belediyesi yurt dışında da Kayseri’nin ismini duyurmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bünyasindeki KAYMEK, Bosna Hersek’te bir sergi daha açtı.

Çalışmalarıyla Anadolu’da marka haline gelen ve sadece Kayseri’de değil yurt dışında da başarılı faaliyetler gösteren Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. KAYMEK’in Bosna Hersek’in Mostar şehrinde bulunan kurs merkezi ile Yunus Emre Enstitüsü’nün birlikte açtığı Hüsn-ü Hat Kursu ikinci sergisini açtı.

Mostar Yunus Emre Enstitüsü binasında açılan sergide Hüsn-ü Hat ustası Munib Obradoviz ve öğrencilerinin yaptığı 30 adet eser sergilendi. Açılış programında Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Şeref Ateş ile KAYMEK Mostar Koordinatörü Billur Dilber kurslarla ilgili davetlileri bilgilendirdiler.

Mostar İkinci Lisesinde ‘Tercihim Türkçe Projesi’ kapsamında Türkçe öğrenen lise öğrencileri Türkçe ve Boşnakça müzik dinletisi sunduğu etkinlikte ayrıca kursiyerlere sertifikaları da takdim edildi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü