
Ulaşlı ziyaret
Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay, Ürgüp’e bağlı Ulaşlı köyünü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, köy kahvehanesinde istişare toplantısı düzenleyen Aslanbay, toplantı bitiminde kısa bir açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Ürgüp ilçemize bağlı Ulaşlı Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bölge halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını, görüş ve beklentilerini dinledik; paylaşılan konulara ilişkin çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunduk. Ulaşlı Köyü, kendine has mimari dokusu ve kültürel zenginlikleriyle Kapadokya’mızın kıymetli değerlerinden biri. Uyguladığımız koruma politikaları ve çağdaş destinasyon yönetim modeliyle Anadolu’nun köklü kültürünü muhafaza etmeye devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için Muhtarımız Hüseyin Serin’e ve Ulaşlılı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Bakan Gürlek’e ziyaret
Kapadokya Alan Başkanı Sayın Cem Aslanbay, Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete yönelik açıklamada bulunan Aslanbay şunları ifade etti: “Sayın Bakanımızı Kapadokya’mızda yapmış olduğumuz çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığımız projeler ile ilgili kapsamlı bir şekilde bilgilendirdik. Bu vesileyle bölgemize gösterdikleri özel ilgi, Kapadokya’nın geleceğine verdikleri kıymetli destek ve nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay, TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici ile görüştü
Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici’yi makamında ağırladı.
Kapadokya Alan Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, bölgedeki basın ve yayın faaliyetlerinin yanı sıra önümüzdeki süreçte düzenlenmesi planlanan “2. Ulusal ve Uluslararası Kapadokya Değer Ödülleri Programı” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay, şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Bayram Ekici ile Başkanlığımızda bir araya gelerek, yaklaşan 2. Ulusal ve Uluslararası Kapadokya Değer Ödülleri Programı ile basın ve yayın faaliyetleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri ve kıymetli görüşleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”
Kapadokya Alan Başkanı Aslanbay, Kapadokya Stratejik İstişare Heyeti ile görüştü
Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay’ın başkanlığında kurum binasında gerçekleşen toplantıda, Kapadokya’nın doğal, kültürel ve tarihi değerlerinin gelecek nesillere aktarılmana ilişkin konular görüşüldü.
Yapılan toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kapadokya Alan Başkanı Aslanbay, şu ifadeleri kullandı:
“Kapadokya Stratejik İstişare Heyeti Toplantımızı verimli bir değerlendirme süreciyle gerçekleştirdik. Kapadokya’nın doğal, kültürel ve tarihi değerlerinin gelecek nesillere aktarılması hedefiyle; çevre düzenlemeleri, koruma çalışmaları ve bölgenin uluslararası alandaki tanıtımına yönelik ortak çalışma imkanlarını değerlendirdik. Görüş ve önerileriyle toplantımıza değer katan kıymetli İstişare Heyeti üyelerimize teşekkür ediyorum”
📢 Haberle İlgili Bildirim & Paylaşım
Haberi WhatsApp’ta paylaşabilir, düzeltme bildirebilir, ihbar gönderebilir veya yeni haber paylaşabilirsiniz.






