İçişleri-Adalet
Jandarma tatilde ‘uyuşturucu’ için ekip kurdu
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, 9 günlük bayram tatili süresince uyuşturucu ile mücadele kapsamında kurduğu özel ekiplerle çalışmalarına devam etti.
Ekipler, Bünyan ilçesi Akmescit mahallesinde; S.Ö.’nün evinde, eklentilerinde ve tarlasında yapılan aramalarda 203 Kök Kenevir Bitkisi ve 2 kilo 117 gram kubar esrar maddesi,
Develi ilçesi Köseler mahallesinde; H.K.’nin evinde, eklentilerinde yapılan aramalarda 25 Kök Kenevir Bitkisi,
Bünyan ilçesi Girveli mahallesinde; H.Y.’nin evinde, eklentilerinde yapılan aramalarda ise 118 Kök Kenevir Bitkisi ve 10 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. 3 Kişi gözaltına alındı. Jandarma “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan şahıslara yönelik mücadelesinde kararlılık mesajını tekrarladı.