Politika

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanı İlmek, hem iadeyi ziyaret hem de İncesu Üzüm Festivaline İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyelerini davet etmek için İl Başkanlığında idi.

Konu ile iğli açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ‘bizler her zaman Kayserimizin kalkınmasından ve iyi hizmet almasından yanayız. Seçimler bittiğinde de söyledim şimdide söylüyorum ayrı partilerden olabiliriz ama bizim 17 belediyemiz var. Amacımız şehrimiz daha iyi hizmet etmek, bizlerde inşallah zaman bulduğumuz takdirde üzümü ile özdeşleşmiş İncesu’muzun üzüm festivaline katılırız. Geldiğiniz için tekrardan teşekkür ederim’ dedi.

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmekte, ‘iadeyi ziyaretimiz biraz geç oldu ama yeni seçilen bir belediye başkanı olarak ancak zaman bulabildik. Seçildiğimizde bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bizleri onurlandırdınız. Bizleri kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim’ dedi.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü