İçişleri-Adalet

İmamın eşini kaçtığı çocukluk aşkı vurdu

İlginç olaylara bir yenisi daha eklendi. 35 yaşındaki A.B., birlikte yaşadığı imamın karısı evli 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Ş.A.’yı tabancayla bacağından vurduktan sonra kaçtı ancak yakalandı.

Adana’nın Seyhan İlçesi İnönü Caddesi’nde meydana gelen olayda, yolda yürüyen 1 çocuk annesi Ş.A.’nın yanına yaklaşan A.B., ‘namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı’ diyerek kadına bir el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşun kadının sol bacağına isabet ederken, ikinci kez ateş etmek isteyen A.B., tutukluk yapan tabancayı atıp kaçtı. Polisin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralanan kadın Hastanede tedaviye alındı. A.B. yaraladığı kadının sevgilisi olduğunu, halen birlikte yaşadıklarını, bu dönemde kendisini aldattığını öğrendiğini ‘namusu için vurduğunu’ söyledi. Eşinin imam olduğunu söyleyen Ş.A. da ifadesinde, “A.B. benim çocukluk aşkım. İşsiz olduğu için ailem beni ona vermedi. Ben de kaçtım, birlikte yaşıyorduk. Çok kıskanç, aldatma iddiaları doğru değil.” diyerek kendini savundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü