İçişleri-Adalet

İçişleri Bakanı Soylu açıkladı: En yoğun Covid 19 denetimi yarın

İçişleri Bakanı Soylu, yarın Türkiye genelinde, ‘küresel salgın’ tehdidini devam ettiren koronavirüs salgınıyla ilgili olarak bugüne kadarki en kapsamlı denetimin yapılacağını açıkladı. Soylu, denetlenecek yerler arasında pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarının olduğuna da dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  koronavirüs tedbirlerine ilişkin sosyal paylaşım sitesi twitter’dan, yarın tüm Türkiye’de en kapsamlı denetimin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yarın ki denetimde, Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Esnaf ve Ticaret Odaları, Kurum Müdürleri ve Zabıtalarında hazır bulunacağını belirten Soylu, pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında bu denetimin olacağını kaydetti.

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü