Magazin-Yaşam

Güzellik hakkında her şey, kadınlar için Forum Kayseri’de!

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, tüm dünyada çeşitli etkinlikler düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir festival hazırladı. Kendini iyi hissetmek ve güzelliğe doymak isteyen tüm kadınlar, 10 Mart Cumartesi günü Forum Kayseri’de gerçekleştirilecek Güzellik Festivali’ne davetli!
Ayrıcalıklı alışverişin merkezi Forum Kayseri, 8 Mart şerefine güzelliğe dair her şeyin konuşulacağı dolu dolu bir festival düzenliyor. 10 Mart 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Güzellik Festivali’nde cilt bakımından kaş tasarımına, tırnak sanatından parfüm atölyesine kadar her şey, neşeli ve keyifli bir program eşliğinde kadınların beğenisine sunuluyor.
Forum Kayseri’nin Güzellik Festivali kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler şöyle sıralanıyor:
Tırnak Sanatı İstasyonu: Saat 13.00-18.00 arasında gerçekleştirilecek Tırnak Sanatı etkinliğinde, tırnakların adeta birer tablo gibi ince ince işlendiğine, çiçek desenlerinden soyut desenlere pek çok farklı şablonla süslendiğine şahit olacaksınız.
Kendi ile Parfüm Atölyesi: Saat 13.00, 15.45 ve 17.45 olmak üzere 3 seansta düzenlenecek atölyede ünlü şarkıcı Kendi, konuklarını parfümün gizli ve muhteşem dünyasına mis kokulu bir yolculuğa çıkaracak! Her katılımcı, önündeki setleri kullanarak kendi ten rengine uygun ve tamamen kişiye özgü parfümlerini yaratacak.
Kaş Styling Söyleşisi ve Uygulama: Saat 14:00’te gerçekleştirilecek etkinlik, son dönemin en trend konularından biri olan kaç biçimlendirmeyi ele alıyor. Microblading 3D Kaş modelleme ile ilgili her şeyin konuşulacağı söyleşide, yüz ve göz şekline uygun kaş tasarımları, isteyen katılımcılar üzerinde uygulamalı olarak da anlatılacak ve test edilecek. Ayrıca Microblading 3D modelleme de yine uygulamalı olarak katılımcıların bilgine sunulacak.
Cilt Bakımı ve Uygulama: Saat 16.45’te başlayacak ve Simetri Estetik Merkezi’nin uzmanları tarafından yapılacak olan söyleşide, yaşlanma karşıtı son teknolojilerden tüm cilt sorunlarının farklı tedavilerine kadar pek çok konuda katılımcılara en güncel bilgiler verilecek.
Kendini güzel ve özel hissetmek isteyen tüm kadınlar, Forum Kayseri’nin Güzellik Festivali’ne davetli!

Davut Güleç

Gazeteci, televizyoncu, Uzman polis-adliye muhabiri, Spor yazarı, Kayseri ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi, TSYD, TİMEF, AVKON, ADD üyesi, TEMA’cı, Kızılay’cı, Dağcı, Trekkingci, Alp disiplini kayak milli hakemi, Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il temsilcisi, Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Basın sözcüsü, Kayseri Spor Adamları Derneği, Tüm Mücadele Sporları Derneği, Kayseri Spor Adamları Derneği, Kent Güvenlik konseyi üyesi, Halkla İlişkiler Tanıtım, Adalet, Kamu Yönetimi mezunu ----- Davut Güleç Kimdir ? -----

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Android Uygulama Popup
Logo

📲 Davut Güleç Haberler

Android cihazınızdan kolayca haberleri takip edin!

📥 Uygulamayı İndir
Davut Güleç Panel İletişim Davut Güleç – Sağ Menü